Vul het formulier volledig in
Home » Werkwijze

Werkwijze

Ieder evenement is uniek en dat vereist een op maat gesneden aanpak. Enkele elementen komen  vaak terug en deze ervaring nemen we mee in nieuwe projecten.

Wilt u een snelle kostenindicatie ten behoeve van een begroting, voorstel of als onderdeel  van een pitch? Wij kunnen op korte termijn een zeer accurate begroting voor u maken.

Een aanspreekpunt

U heeft gedurende het gehele project één aanspreekpunt binnen onze organisatie. De gehele uitvoering wordt van A tot Z gecoördineerd door de desbetreffende projectleider. De projectleiders hebben een jarenlange ervaring op het gebied van evenementen- en congresvervoer. Ze zijn in staat om uw vervoersvraag snel en accuraat om te zetten in een passend voorstel en een concreet vervoersplan. De communicatielijnen zijn kort in de voorbereiding op uw evenement, maar ook tijdens de uitvoering!

Logistieke voortraject

Niet alleen het vervoer maar ook het gehele logistieke traject wordt door ons vlekkeloos georganiseerd. Vanaf het begin wordt er meegedacht en kan een gedeelte van de organisatie overgenomen worden. Locaties, routes, opstappunten en reistijden worden vakkundig op elkaar afgestemd. In overleg met de opdrachtgever, de locatie en de lokale overheden wordt een parkeerplan opgesteld. We laten niets aan het toeval over.

Kostenindicatie

Organiseert u een evenement maar weet u nog niet hoe u de genodigden wilt laten vervoeren? Onze ervaring leert dat, afhankelijk van de aard van het evenement en de voorwaarden die u stelt ten aanzien van het uitnodigingsbeleid, we een aardige inschatting kunnen maken van het opkomstpercentage. Aan de hand van het totaal aantal genodigden (per filiaal, plaats of regio) en het opkomstpercentage maken we een vervoersplan met een kostenindicatie.
 

 

Organisatie

Wagenpark

Evenement Op Weg is een product van Betuwe Express, een organisatie met ruim 50 jaar ervaring in het personenvervoer. Onze organisatie kan u professioneel compleet van dienst zijn in het organiseren van het vervoer naar uw evenement.

» Lees meer

Onze services

Extra Services

Ieder evenement is uniek en dat vereist een op maat gesneden aanpak. Enkele elementen komen  vaak terug en deze ervaring nemen we mee in nieuwe projecten.

» Lees meer