Vul het formulier volledig in
Home » Extra services

Extra services

Naast het vervoer en de gehele logistieke afhandeling bieden we een aantal extra services.

Uitnodigingstraject

We kunnen voor u het gehele uitnodigingstraject verzorgen. Van  verzending van de uitnodiging, de verwerking van de aanmeldingen tot het informeren van de genodigden over de juiste opstapplaats, vertrektijd, busnummer etc.

Aanmelden via website Evenementopweg.nl

Uniek is de mogelijkheid om het aanmelden van de deelnemers via de Evenementopweg-website te laten verlopen. Een beveiligde pagina wordt daartoe geheel in de “look and feel”van de opdrachtgever of het evenement gemaakt en de genodigden kunnen uit een op maat gemaakte opstaplijst kiezen waar ze op willen stappen. Het samenstellen van de routes en het informeren van de deelnemers wordt eveneens door ons verzorgd, uiteraard wordt u tussentijds volledig op de hoogte gehouden.

Hummer Limousines of Vip coaches

Evenementopweg beschikt naast touringcars ook over 2 unieke Hummer Limousines die overal de show stelen met een allround media-installatie, sterrenhemel, sfeerverlichting en een uitgerolde rode loper. Uitstekend geschikt voor het vervoer van de jubilarissen, medewerkers van het jaar of speciale genodigden. Ditzelfde geldt voor de luxe Vip coaches voorzien van luxe lederen fauteuils met een zitgroep annex vergaderruimte. Een hostess aan boord, luxe catering en presentaties geven via DVD of Powerpoint behoren tot de vele mogelijkheden.

Catering aan boord

We kunnen u diverse vormen van verzorging bieden voor onderweg zoals koffie, thee, frisdrank en bier, snacks, candy-bars of een maaltijdpakket tegen aantrekkelijke tarieven.

Verspreiding informatiepakketten

Ook de verspreiding van, de door de opdrachtgever samengestelde, buspakketten, is bij ons in goede handen. Deze informatie kan bestaan uit DVD’s, programmaboekjes, presentjes etc.

Busborden

Busplakkaten op A4 formaat worden standaard en kosteloos op de touringcar bevestigd. Wilt u liever busborden op groot formaat met logo’s in kleur? Geen enkel probleem. Ook de verspreiding en eventuele productie hiervan regelen we graag voor u.

Bestickering touringcars

Volledige of gedeeltelijke bestickering van de touringcars is eveneens mogelijk. Hiermee creëert u een groot “wij-gevoel”en heeft de vervoerservice en enorme communicatiewaarde.

Technische ondersteuning en “standby”touringcars

De technische diensten staan op verschillende locaties in het land paraat voor het geval er iets mis gaat met de techniek. Mocht deze ondersteuning niet baten dan zorgen de stand-by bussen ervoor dat de genodigden alsnog op tijd naar het evenement of huiswaarts gebracht worden.

Calamiteitenbusjes op locatie

Voor onvoorziene gevallen tijdens het evenement, een deelnemer moet met spoed naar huis maar heeft geen voerver, kunnen we taxibusjes met chauffeur op de locatie stand-by laten staan.

Transferbalie

Wil een deelnemer op de terugweg liever naar een andere bestemming gebracht worden. Is er nog plaats in de bus naar Amsterdam? Ik ben mijn busnummer vergeten? Door het inrichten van een transferbalie kunnen uw gasten deze en andere vragen betreffende het vervoer aan de medewerkers van de transferbalie stellen en wordt alles voor ze geregeld. Kunnen ze daarna weer zorgeloos van uw evenement genieten.

Organisatie

Wagenpark

Evenement Op Weg is een product van Betuwe Express, een organisatie met ruim 50 jaar ervaring in het personenvervoer. Onze organisatie kan u professioneel compleet van dienst zijn in het organiseren van het vervoer naar uw evenement.

» Lees meer

Onze services

Extra Services

Ieder evenement is uniek en dat vereist een op maat gesneden aanpak. Enkele elementen komen  vaak terug en deze ervaring nemen we mee in nieuwe projecten.

» Lees meer