Vul het formulier volledig in
Home » De touringcar als communicatiemiddel

De touringcar als communicatiemiddel

Een evenement heeft vaak een boodschap of doelstelling. Met alle middelen die u ter beschikking staan, van toespraak van de directeur tot aankleding van de locatie in het motto/huisstijl, probeert u deze boodschap of doelstelling over te brengen. Een gemakkelijke maar zeer effectieve manier om uw genodigden te bereiken is op de heen- en/of terugweg aan boord van de touringcars.

Het inzetten van touringcars voor uw evenement heeft zodoende zowel intern als extern een enorme communicatiewaarde.

Intern

  • Tijdens de heenreis kunt u  uw genodigden verwelkomen, opwarmen en uitleg geven over de doelstelling of het verloop van het evenement door middel van een beeld- of geluidsboodschap.
  • Na volledige of gedeeltelijke bestickering van de touringcars hebben deze de uitstraling van uw bedrijf, waardoor het “wij-gevoel” al begint bij het instappen.
  • Samen op weg met  collega’s geeft een gevoel van saamhorigheid en is een uitstekende manier om elkaar, nog beter, te leren kennen
  • U kunt, op weg naar uw evenement, al feestpakketten, gadgets of give-aways uitdelen.
  • Op de terugweg kunt u nog een bedank- of afscheidsboodschap laten zien of horen.

Extern

  • Op vele opstapplaatsen in Nederland verschijnen touringcars met úw bedrijfsnaam op de voorruit.
  • Op de snelwegen richting de evenementlocatie rijden úw touringcars.
  • Echt opvallen? U kunt een touringcar geheel of gedeeltelijk laten bestickeren met uw bedrijfslogo of slogan. Het is enorm indrukwekkend om alle touringcars met uw naam te zien op de snelwegen maar zeker ook op de locatie.

Organisatie

Wagenpark

Evenement Op Weg is een product van Betuwe Express, een organisatie met ruim 50 jaar ervaring in het personenvervoer. Onze organisatie kan u professioneel compleet van dienst zijn in het organiseren van het vervoer naar uw evenement.

» Lees meer

Onze services

Extra Services

Ieder evenement is uniek en dat vereist een op maat gesneden aanpak. Enkele elementen komen  vaak terug en deze ervaring nemen we mee in nieuwe projecten.

» Lees meer